torsdag den 11. december 2014

Ejendomsmægler

Ejendomsmægler


Trin Salgsprocessen for skridt

Inspektion og vurdering af markedet
Uanset om du har besluttet at sælge, eller bare undrende hvad dit hjem er værd, kan vi gøre en inspektion af din ejendom. På dette grundlag og indsamlede oplysninger giver vi dig en vurdering af forventet salgsværdi af boligen.

missioner etablering
Når du har besluttet at bruge EiendomsMegler 1, vi oprettet en skriftlig aftale mellem dig og os. I denne opgave aftale fastsatte salgsbetingelser, mægler provisioner og andre salgsbetingelser.

Boligsalg Report
Tidligere salgsarbejde starter, anbefaler vi, at boligen revideres af en uafhængig valuar. Vi anbefaler kun godkendte bedømmere at udarbejde en teknisk vurdering af din ejendom. Hvem du vil bruge, skal du vælge dig selv.

Forberedelse
Vi indsamler alle nødvendige oplysninger om indkvartering som kommunal information, fordi kassen trykning etc. Det er meget vigtigt, at du som sælger informerer mægler og taksator om alt, hvad du ved om dit hjem, der kan have betydning for køberen. Desuden vil vi indlede processen med at skabe marketingmateriale for boligen.

Markedsføring af ejendommen
Vores mæglere ved, hvad det tager at sælge dit hjem. Reklame på internettet, avisannoncer, salg opgaver og synlighed, hvor folk, der søger efter boliger, kan være afgørende at sikre dig med at opnå den bedst mulige pris.

Servering
Vi er glade for at hjælpe med forberedelsen og gennemførelsen af de synspunkter. Vi opfordrer alle, der ser til at registrere som interessenter, og disse vil blive fulgt aktivt op bagefter.

væddemål
Vores mæglere lægger stor vægt på være til rådighed for både køber og sælger, og udbudsprocessen håndteres effektivt og professionelt fra første forsøg på at købe kontrakten underskrives.

kontrakter
Vores kontrakter er udarbejdet i overensstemmelse med regler og god mæglervirksomhed praksis. Det sikrer dine interesser, hvad enten du er sælger eller køber. På kontrakten møde gennemgår vi kontrakt med vedhæftede filer.

Afregning og registrering Ejendomsmægler
Når kontrakten er underskrevet, vi starter med forberedelserne af tvister. Alt, hvad der har lagt sig, registrering, ejerskifte, indfrielse af eksisterende lån, garantier, etc. - at vi tager os af! Tegn ejerskab forsikring, er du dækket mod eventuelle juridiske krav i forbindelse med fejl og mangler i juridisk forstand i hele fem år efter salget.